چه زمانی به مشاوره شغلی نیاز داریم؟ ۷ نشانه نیاز به مشاور شغلی

نیاز به مشاوره شغلی

یکی از سوالات پرتکرار درباره مشاوره شغلی آن است که چه زمانی به سمت‌اش برویم؟ برای بسیاری از کارجویان، این ابهام وجود دارد که در چه مقطعی باید به فکر دریافت مشاوره باشند و مشخصا نیاز به مشاوره شغلی را چگونه تشخیص دهند.

در ادامه‌ی این نوشته به مهم‌ترین شاخص‌ها و نشانه‌هایی اشاره می‌کنیم که نشان می‌دهند سرمایه‌گذاری در زمینه کوچینگ و بهره‌گیری از راهنمایی‌های یک کارشناس می‌تواند برایتان ارزشمند باشد. این شاخص‌های کلیدی عبارتند از:



برخورداری از اضطراب شغلی

اگر در حال حاضر نارضایتی شغلی دارید، اما نمی‌دانید چه شغل دیگری را می‌توانید دنبال کنید، کمک گرفتن از یک مربی شغلی ایده ارزشمندی است. بسیاری از افراد بدون آن‌که دلیل واضحی داشته باشند در زمینه کارشان احساس ناامیدی و دلسردی می‌کنند. نهایتا این احساس به اندازه‌ای قوی می‌شود که نیاز به یک مشاور مورد اعتماد و مسئول را با تمام وجودشان حس می‌کنند.


ارسال رزومه‌های بی‌ثمر

اگر دائما در حال ارسال رزومه هستید و در نهایت، هیچ پاسخی دریافت نمی‌کنید؛ یا اگر برای مصاحبه‌های شغلی دعوت می‌شوید ولی بعدا پیشنهادی دریافت نمی‌کنید؛ احتمالا زمان آن است که از تجربه و مهارت یک کوچر استفاده کنید. 


ضعف در برندینگ شخصی

برندینگ شخصی یکی از مهم‌ترین مواردی است که به پیدا کردن یک شغل مناسب و همچنین، باقی‌ماندن در یک جایگاه عالی کمک می‌کند. برندینگ شخصی در دنیای حرفه‌ای با تنظیم یک رزومه قوی شروع می‌شود. در عین حال، لازم است شما با نحوه ارائه هر گونه درخواستی در زمینه‌های کاری آشنا شوید.

این درخواست می‌تواند در قالب ارسال یک ایمیل برای افزایش حقوق یا تقاضای دستیابی به یک رتبه شغلی بالاتر در همان سازمانی باشد که در آن مشغول به کار هستید. استخدام یک مشاور و کارشناس شغلی می‌تواند به تقویت برندینگ شخصی شما کمک کند.


همچنین بخوانید: مشاوره شغلی چیست و چه فایده‌ای دارد؟


اختلال در پیشرفت حرفه‌ای

اختلال در پیشرفت حرفه‌ای یکی دیگر از نشانه‌های بارزی است که معلوم می‌کند شما به مشورت و راهنمایی‌های یک کوچر نیاز دارید. تصور کنید، دائما در حال تلاش هستید و کارتان را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهید. ولی با وجود این همه سخت‌کوشی در جایگاه شغلی فعلی باقی مانده‌اید و دیگر پیشرفت نمی‌کنید. این‌جاست که یک مشاور شغلی می‌تواند شما را برای بزرگ‌ترین تغییرات زندگی حرفه‌ای‌تان آماده کند.


ضعف در شناسایی و برجسته‌سازی وجوه تمایز

شناسایی نقاط قوت و مهارت‌ها و در عین حال، توانایی برحسته‌کردن آن‌ها از مهم‌ترین عواملی است که به شما کمک می‌کند در بازار کار رقابتی از دیگران متمایز باشید. یک مشاور شغلی می‌تواند کمک‌تان کند با ویژگی‌ها و وجوه تمایز منحصر به‌فردتان آشنایی یابید و در زمان و مکان مناسب بر آن‌ها تاکید کنید.


کاهش انگیزه

اگر تلاش برای پیشرفت شغلی را کاری چالش‌برانگیز و فرساینده می‌دانید؛ اگر انگیزه خود را برای کسب مدارج بالاتر از دست داده‌اند؛ یا اگر در زمینه دستیابی به اهداف‌تان سست و کم‌تلاش شده‌اید؛ لازم است از توانایی‌های یک کوچر استفاده کنید. یک مشاور شغلی به شما کمک می‌کند با مسیر رشد و ترقی خود آشنا شده، جایگاه‌تان را در این مسیر پیدا کرده و نقاط عطف آن را بشناسید. مجموع این عوامل در بالا بردن انگیزه و ترسیم گام‌های بعدی برای رسیدن به هدف تاثیرگذار خواهد بود.


جاه‌طلبی

هفتمین نشانه‌ی نیاز به مشاوره شغلی زمانی نمایان می‌شود که حس جاه‌طلبی‌تان بیدار شده باشد! اگر می‌خواهید هر چه سریع‌تر به اهداف شغلی‌تان دست یابید، خوب است بدانید یک مشاور شغلی می‌تواند درست مثل یک کاتالیزور عمل کند.

شما نمی‌توانید انتظار داشته باشید که شغل رویایی مورد نظرتان از آسمان در دامان‌تان بیفتد. رسیدن به چنین جایگاهی نیازمند تعیین اولویت‌ها و بهره‌مندی از راهنمایی‌های یک فرد مجرب و کارآزموده است. 

امتیاز بدهید!
Total
0
Shares
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Posts